Aeri de Montserrat 85è aniversari

Aeri de Montserrat 85è aniversari

Com ja vam compartir amb tots vosaltres, la setmana pasada l’Aeri de Montserrat va cumplir 85 anys. Volem celebrar aquest gran període de temps volant amb vosaltres amb una promoció especial, i per això durant aquest mes de Maig les famílies que viatgen amb els seus fills, amb la compra de bitllets online per part dels pares, tenen viatge gratuït pels nens. Aquest és l’últim cap de setmana que estarà activa la promoció i us animem a que vingueu a vistar-nos. La previsió climatològica és bona i quina millor manera de passar el pont en família que visitant un dels llocs més emblemàtics de Catalunya. Us hi esperem!

 

 

Como ya compartimos con todos vosotros, la semana pasada el Aeri de Montserrat cumplió 85 años. Queremos celebrar este gran período de tiempo volando con vosotros con una promoción especial, y es por eso que durante todo el mes de Mayo las familias que viajen con sus hijos, con la compra de tickets online por parte de los padres, tienen viaje gratis para los niños. Este es el último fin de semana que estará activa la promoción y os animamos a que vengáis a visitarnos. La previsión climatológica es buena y que mejor manera de pasar un puente en familia que visitar uno de los sitios más emblemáticos de Cataluña. ¡Os esperamos a todos!