Avís legal

Avís legal

Nota Legal

En compliment del que preveu l’article 10 de la llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, s’informa que www.aeridemontserrat.com és un domini de Funicular Aeri de Montserrat, S.A.

 

Les dades fiscals i d’identificació de l’empresa són les següents:


FUNICULAR AERI DE MONTSERRAT, S.A.
NIF: A08019945
Adreça: Edifici de l’Aeri s/n
08199 MONTSERRAT
Tel. 93 835 00 05
C/e: info@aeridemontserrat.com

Política de Privadesa

FUNICULAR AERI DE MONTSERRAT, S.A., a través del seu web www.aeridemontserrat.com sol·licita a l’usuari les seves dades de caràcter personal necessàries per a fer enviaments postals. En virtut del que disposa la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, informem que les dades de l’usuari queden incorporades i seran tractades en els fitxers de titularitat de FUNICULAR AERI DE MONTSERRAT, S.A., amb la finalitat de mantenir informat l’usuari, fins i tot per mitjans electrònics, sobre qüestions relatives a l’activitat de l’AERI DE MONTSERRAT. Els usuaris registrats poden exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les dades de caràcter personal mitjançant un correu electrònic a info@aeridemontserrat,com, o bé mitjançant un escrit dirigit a FUNICULAR AERI DE MONTSERRAT, S.A.: Edifici de l’Aeri s/n; 08199 Montserrat.

 

FUNICULAR AERI DE MONTSERRAT, S.A., a través del seu web, utilitzarà galetes quan l’usuari navegui pel web www.aeridemontserrat.com. Les galetes s’associen únicament a un usuari anònim i el seu ordinador, i no proporcionen referències que permetin deduir les dades personals de l’usuari. Gràcies a les galetes és possible conèixer els usuaris registrats després que es registrin per primera vegada, sense que s’hagin d’inscriure en cada visita per accedir a les àrees i serveis registrats exclusivament per a ells. L’usuari té l’opció d’impedir la instal·lació d’aquests arxius mitjançant la selecció de l’opció corresponent en el seu programa navegador.

 

FUNICULAR AERI DE MONTSERRAT, S.A. és el Responsable del tractament de les dades personals proporcionades sota el seu consentiment i li informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en les normatives vigents en protecció de dades personals, amb la finalitat de mantenir una relació comercial. Seran conservades mentre existeixi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament i quan ja no siguin necessàries se suprimiran amb les mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes. No es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.

Protecció de Dades

Els usuaris registrats poden exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les dades de caràcter personal mitjançant un correu electrònic a info@aeridemontserrat.com, o bé mitjançant un escrit dirigit a FUNICULAR AERI DE MONTSERRAT, S.A.; Edifici de l’Aeri s/n; 08199 Montserrat.

 

D’acord amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) de 27 d’abril de 2016 de la Unió Europea, s’informa que pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i els de limitació i oposició al seu tractament dirigint-se a FUNICULAR AERI DE MONTSERRAT, S.A. a Edifici de l’Aeri, S/N – 08199 Montserrat (Barcelona) o info@aeridemontserrat.com. Si ho considera necessari podrà interposar una reclamació a www.agpd.es.