Visita Montserrat amb l’Aeri

Visita Montserrat amb l’Aeri

Ara que els dies d’estiu encara són llargs és molt bona època per visitar la muntanya de Montserrat sense presses. La millor idea és començar la jornada pujant amb l’Aeri per poder gaudir les espectaculars vistes mentre t’apropes al cim.

Un cop hagis arribat a dalt, et recomanem aprofitar per visitar el Santuari i conèixer la història i patrimoni artístic centenari de Montserrat. També pots consultar les activitats que es realitzen a l’Abadia durant aquest estiu visitant l’agenda del Santuari.

I si tens ganes de donar un passeig i gaudir del privilegiat entorn i natura que envolten el monestir, no deixis d’endinsar-te en un dels molts itineraris que recorren els camins i boscos d’aquest meravellós parc natural. Pots trobar més informació sobre itineraris i consells del parc natural de Montserrat visitant aquest link.

Cap al migdia el millor és aturar-se a descansar (pots dinar a un dels restaurants que hi ha, o fer un entrepà a una de les zones habilitades per a pícnic). Deixa per a la tarda la visita al museu i no t’oblidis d’aturar-te al mercat de pagès al principi del Passeig de l’Escolania per degustar productes típics de la zona.

Un cop acabada la jornada, no hi ha millor manera d’acomiadar-se de Montserrat que tornant a baixar amb l’Aeri mentre va marxant la llum del Sol, tot pensant en la propera visita a la muntanya més representativa de Catalunya. Ja sapts, aquest estiu, visita Montserrat amb l’Aeri!