Activitats per Setmana Santa a Montserrat

Activitats per Setmana Santa a Montserrat

La celebració de la Setmana Santa és una de les millors èpoques per visitar Montserrat, ja que es celebren diversos actes i activitats d’especial interès, tant religiós com cultural. Cal destacar especialment la celebració de concerts de música religiosa, com per exemple el que farà el pròxim dia 20 de Març a les 21h a la Basílica de Montserrat (entrada gratuïta), en el qual s’interpretarà el “Stabat Mater” de J. Haydn , a càrrec de l’Orquestra de Cambra de Granollers, la Coral Mixta d’Igualada i la Coral Canigó de Vic.

semana-santa-2
Podeu aprofitar també per visitar algun dels pobles propers a Montserrat, on segur trobareu algun mercat o fira on comprar productes típics de la zona.
No oblideu tampoc que durant aquesta època es representa a Olesa de Montserrat “La Passió”, una representació vivent de la passió de Crist que data des del 1538. Podeu trobar més informació al web de “La Passió”.

 

Semana Santa en Montserrat
A més, si el bon temps acompanya la vostra visita, també pot ser un bon moment per fer una excursió pel parc natural i gaudir de l’ambient primaveral.
Si sou principiants, consulteu la nostra ruta a la Santa Cova. Des de l’Aeri de Montserrat us convidem a passar un dia de vacances diferent i per a tots els públics. No hi falteu!