Visitar el Museu de Montserrat

Visitar el Museu de Montserrat

Un dels al·licients d’una visita completa a Montserrat és el admirar la multitud d’exposicions d’art que es troben al Museu de Montserrat. S’hi reuneix gran part del patrimoni artístic i arqueològic de l’Abadia de Montserrat des de 1911, data de la seva inauguració, fins a l’actualitat.

A més podreu trobar infinitat d’exposicions intinerants i diverses sales dedicades a pintura del segles XIX i XX. Us recomanem especialment la interessant exposició arqueològica dedicada a l’Orient Bíblic, en què també hi trobareu objectes de l’antic Egipte, representant en figures i recipients a les diferents divinitats. No us perdeu tampoc una sèrie de cartells de Pablo Picasso, donats per l’arquitecte Xavier Busquets el 1990.

Durant tot l’any el museu a més realitza visites guiades per a tots els públics per les diverses sales, així com activitats per a escoles i famílies, en què els més petits també poden aprendre jugant i divertint-se.

Per descomptat, el museu també disposa d’una botiga en la qual podreu comprar tot tipus de records i reproduccions de la Mare de Déu de Montserrat, així com diversos productes típics, dolços i licors (els famosos Aromes de Montserrat!). Podeu trobar més informació sobre el Museu de Montserrat a http://www.museudemontserrat.com/

Visita Montserrat amb l’Aeri!