Un munt d’activitats a Montserrat aquest estiu

Un munt d’activitats a Montserrat aquest estiu

Com cada estiu, la muntanya de Montserrat es converteix en destí predilecte per a tot tipus de turisme, tant local com internacional. Aquest cop volem resumir algunes de les activitats més destacades que podreu realitzar si visiteu la “muntanya màgica” de Catalunya.

Si visiteu el Museu de Montserrat, a la Sala Daura podreu trobar la mostra “Muntanya Humana”, de Daniel Enkaoua, de dilluns a diumenge, de 10 a 18 h, del 9 de juny al 2 d’octubre del 2016.

No perdeu tampoc l’ocasió de passejar pel magnífic entorn natural del Parc natural de Montserrat (atenció especial al foc, ja que tot i la recuperació forestal després del fatídic incendi de 1986, aquest any el risc d’incendis està sent molt alt). Tampoc oblideu portar aigua o refrescos per a hidratar-vos després d’una llarga caminada! No oblideu consultar el mapa de itineraris en el següent link: http://muntanyamontserrat.gencat.cat/ca/el_parc/senderisme/

Finalment, a partir del 21 d’agost està previst el retorn de l’activitat de l’Escolania de Montserrat, després de finalitzar el seu merescut període de vacances, quan podrem tornar a gaudir de les fantàstiques veus d’una formació amb fama internacional.

I per descomptat, no podeu deixar passar l’oportunitat de realitzar un viatge amb l’Aeri de Montserrat per gaudir de les millors vistes de la muntanya en un trajecte espectacular i per a tots els públics. Si ho preferiu, podeu comprar els vostres bitllets per anticipat. Us hi esperem a tots!

Verano en Montserrat con el Aeri