Èxit de visitants aquest estiu a Montserrat

Èxit de visitants aquest estiu a Montserrat

Tothom sap que Montserrat sempre ha estat un dels llocs amb més atractiu turístic de Catalunya. No obstant, durant aquest estiu, hem batut rècords d’afluència, el que demostra una tendència a l’alça cada cop més pronunciada. Com a dada a destacar, es calcula que cada any ens visiten més de 2.000.000 de persones!

Els motius són diversos: a més de tots aquells turistes que es veuen atrets per la icònica imatge de la muntanya i el monestir, s’apropen també totes aquelles persones que volen gaudir del seu parc natural, que permet diverses activitats a l’aire lliure, com l’escalada i el senderisme. Per descomptat, no podem oblidar a totes aquelles persones que s’apropen per les seves creences religioses.

Afegim també que a Montserrat trobem un ric patrimoni artístic i històric que aplega, a més de les obres pròpies del monestir i el santuari, totes les exposicions i visites guiades que realitza el Museu de Montserrat, comentades per experts, així com concerts i d’altres actes culturals de gran interès per a tot tipus de públic.

Així que, si encara no heu visitat Montserrat aquest estiu, no perdeu l’oportunitat d’arrodonir les vostres vacances a un dels indrets més característics i estimats de tot Catalunya. Una experiència que no oblidareu i que voldreu repetir. Montserrat, mai te l’acaves!

Estiu a Montserrat