Activitats d’aquest novembre a Montserrat

Activitats d’aquest novembre a Montserrat

Aquest cop volem presentar-vos algunes de les activitats més destacades que podreu trobar durant el mes de novembre a Montserrat.

insta21

 

Diada Montserratina de cicloturisme

Per als amants de l’esport destaquem la diada montserratina dedicada al cicloturisme, que enguany arriba ja a la seva 68a edició. El proper 6 de novembre se celebrarà una de les dates més assenyalades per als amants del ciclisme a Catalunya. Organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme, tots els ciclistes que ho desitgin podran pujar a Montserrat per donar gràcies a la Mare de Déu pels èxits aconseguits durant la temporada 2016.

Podeu trobar més informació al següent enllaç:

https://www.ciclisme.cat/noticies/cicloturisme/la-diada-montserratina-fara-68-anys-el-proper-6-de-novembre

Inscripción para la Montserrat Sky Race

Seguint amb l’esport, l’1 de novembre s’obre el termini d’inscripció per a la Montserrat Sky Race de 2017, una de les proves més estimades per tots els runners de Catalunya, que se celebrarà el proper diumenge 5 de Març de 2017. Recordeu que aquesta no és una carrera per a tots els públics i la preparació que tingueu per completar el recorregut és molt important.

Més informació a:

http://www.montserratskyrace.com/

La fessta del “Bisbetó”

Destaquem també les festivitat delBisbetó (petit bisbe). Malgrat estar oberta només als familiars dels nens i algun mitjà de comunicació, aquesta celebració d’arrels medievals desperta molta curiositat. A partir del 22 de novembre (dia de Santa Cecília, patrona de la música) s’escull a un dels infants nouvinguts a l’Escolania. El 6 de desembre, dia de Sant Nicolau, es donarà a conèixer al nou Bisbetó, després d’unes renyides “eleccions”. Durant 24 hores, el petit bisbe, vestit per a l’ocasió, serà rei els designis de l’Abadia.

La història completa la podeu trobar a:

http://www.festes.org/articles.php?id=245

Exposicions destacades al Museu de Montserrat

Finalment, volem recomanar-vos també les dues exposicions principals que podreu trobar al Museu de Montserrat durant aquest mes. L’exposició d’art abstracte Jaume Ribas “Absis” (fins el 19 de març de 2017) i l’exposició antològica dedicada a l’escultor Josep Salvadó Jassans (fins el 5 de febrer de 2017).

Teniu més informació a:

http://www.museudemontserrat.com/es/exposicion/exposicionesactuales/1

Com veieu, una completa oferta per a tots aquells que vulgueu planificar les vostres activitats alternatives a Montserrat. Us esperem a l’Aeri!