Activitats d’aquest novembre a Montserrat

Activitats d’aquest novembre a Montserrat

Aquest cop volem presentar-vos algunes de les activitats més destacades que podreu trobar durant el mes de novembre a Montserrat.

insta21

 

Diada Montserratina de cicloturisme

Per als amants de l’esport destaquem la diada montserratina dedicada al cicloturisme, que enguany arriba ja a la seva 68a edició. El proper 6 de novembre se celebrarà una de les dates més assenyalades per als amants del ciclisme a Catalunya. Organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme, tots els ciclistes que ho desitgin podran pujar a Montserrat per donar gràcies a la Mare de Déu pels èxits aconseguits durant la temporada 2016.

Podeu trobar més informació al següent enllaç:

https://www.ciclisme.cat/noticies/cicloturisme/la-diada-montserratina-fara-68-anys-el-proper-6-de-novembre

Inscripción para la Montserrat Sky Race

Seguint amb l’esport, l’1 de novembre s’obre el termini d’inscripció per a la Montserrat Sky Race de 2017, una de les proves més estimades per tots els runners de Catalunya, que se celebrarà el proper diumenge 5 de Març de 2017. Recordeu que aquesta no és una carrera per a tots els públics i la preparació que tingueu per completar el recorregut és molt important.

Més informació a:

http://www.montserratskyrace.com/

La fessta del “Bisbetó”

Destaquem també les festivitat delBisbetó (petit bisbe). Malgrat estar oberta només als familiars dels nens i algun mitjà de comunicació, aquesta celebració d’arrels medievals desperta molta curiositat. A partir del 22 de novembre (dia de Santa Cecília, patrona de la música) s’escull a un dels infants nouvinguts a l’Escolania. El 6 de desembre, dia de Sant Nicolau, es donarà a conèixer al nou Bisbetó, després d’unes renyides “eleccions”. Durant 24 hores, el petit bisbe, vestit per a l’ocasió, serà rei els designis de l’Abadia.

La història completa la podeu trobar a:

http://www.festes.org/articles.php?id=245

Exposicions destacades al Museu de Montserrat

Finalment, volem recomanar-vos també les dues exposicions principals que podreu trobar al Museu de Montserrat durant aquest mes. L’exposició d’art abstracte Jaume Ribas “Absis” (fins el 19 de març de 2017) i l’exposició antològica dedicada a l’escultor Josep Salvadó Jassans (fins el 5 de febrer de 2017).

Teniu més informació a:

http://www.museudemontserrat.com/es/exposicion/exposicionesactuales/1

Com veieu, una completa oferta per a tots aquells que vulgueu planificar les vostres activitats alternatives a Montserrat. Us esperem a l’Aeri!
Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja has seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte, i no és necessària la teva autorització al respecte. A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.). Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que activant-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, adaptant-se al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos a la nostra pàgina web d’acord amb criteris com el contingut mostrat o la freqüència en què es mostren els anuncis. Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web, i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.
Perquè ho entenguis de forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens. Por tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustades exclusivament a tu. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

GUARDAR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a analitzar els nostres serveis. Si consents la seva instal·lació prem "Acceptar Cookies" o també pots configurar les teves preferències prement "Configurar Cookies". Més informació a la nostra "Política de Cookies".