Les millors activitats aquest Nadal 2016 a Montserrat

Les millors activitats aquest Nadal 2016 a Montserrat

Arriba desembre, un mes especial per la proximitat de les festes de Nadal, així que avui us volem proposar algunes activitats relacionades per aquest Nadal 2016 que podreu realitzar a Montserrat.

Si s’arriba amb temps, per aprofitar el dia, us recomanem fer una caminada per les diverses rutes que envolten el monestir. Un gran moment per realitzar fotos de la muntanya des d’un altre angle i gaudir de les vistes, ja que en aquesta època de l’any acostumen a aparèixer boires i núvols que conformen un paisatge espectacular.

Quan torneu al santuari, és també una bona època per visitar el mercat just al costat del monestir, ja que podrem comprar productes típics (sobre tot els dolços) per parar la nostra taula aquestes festes: mel, mató, formatges, els típics carquinyolis…

Productes típics Nadal 2016 a Montserrat

 

Una gran idea és que després de la vostra visita al Monestir us apropeu a les poblacions dels voltants de Montserrat i gaudiu de les seves decoracions nadalenques i activitats. N’hi ha de tot tipus, i cadascun dels municipis s’esforça cada any a guarnir-se de manera especial.

Per exemple, us recomanem que visiteu la fira de Collbató, que se celebra cada any el darrer cap de setmana abans de Nadal, on podeu comprar objectes de regal i artesania, a més de gaudir també de cantades de nadales i un gran pessebre vivent.

Per a tots aquells que tinguin una mica de temps i més ganes de fer activitats en família, durant aquest mes, el grup Taller de Teatre de Monistrol de Montserrat representarà com cada any l’adaptació dels Pastorets de Folch i Torres. Una activitat per grans i petits que agradarà a tothom.

Així que ja sabeu, tots aquells que voleu passar un desembre nadalenc, apropeu-vos a Montserrat. Us esperem a l’Aeri! Fum, Fum, Fum! ; )