Activitats per l’Abril a Montserrat

Activitats per l’Abril a Montserrat

Aquest pròxim mes d’Abril a Montserrat es faran diverses activitats que poden ésser del vostre interès si veniu de visita. Per començar el mes tenim la fira del Montserratí, que se celebrarà el diumenge 2 d’Abril a la localitat de Castelbell i el Vilar on trobareu tot tipus de productes típics i artesanals a més de diverses activitats per grans i petits. A més, aquest any la fira coincideix amb la “Marxa del Pelegrí”, que aplegarà més de 600 participants per completar el tram final de Camí Ignasià.

insta31m

D’altra banda, el Museu de Montserrat inaugura el 8 d’abril la mostra de Jordi Fulla “Anatomia d’una illa a ulls clucs”, on l’artista reflecteix la seva visió de l’art i la cultura japonesos.

Per descomptat, durant aquest mes tindrem activitats relacionades amb la Setmana Santa, com el concert a la Basílica de Santa Maria del 9 d’abril, on s’interpretaran, sota la direcció Llorenç Castelló, tres Responsoris de Setmana Santa del P. Narcís Casanoves, el Magnificat del P. Anselm Viola i el Rèquiem Kv. 626 de W. A. Mozart. L’entrada per aquest concert és gratuïta.

Destaca també el mateix dia l’actuació de la Colla Castellera “Els Carallots” de Sant Vicenç dels Horts, que tindrà lloc a les 12:15 a la plaça del Monestir.

Així que si veniu a Montserrat, podeu aprofitar la vostra visita per realitzar alguna d’aquestes activitats, sense oblidar donar-vos una volta amb l’Aeri! Ens veiem d’aquí poc!