Les 7 coses que has de fer si vens a Montserrat

Les 7 coses que has de fer si vens a Montserrat

Si és la primera vegada que vens a Montserrat i vols aprofitar la teva visita, estàs de sort, ja que hem preparat una llista amb les 7 coses imprescindibles que has de fer si puges a la muntanya màgica:

blog

1. Primer de tot, pujar amb l’Aeri! Gaudiràs de les vistes més espectaculars de la muntanya en un viatge ple d’encant. A més pots venir còmodament des de Barcelona en cotxe (pàrquing de l’Aeri gratis!) o tren (Línia R5 de rodalies, que podeu agafar des de Plaça d’Espanya, parada Montserrat-Aeri)

2. Visitar la Moreneta, la imatge icònica de Montserrat. Per accedir al cambril de la Mare de Déu, millor consultar els horaris. Penseu que si hi ha molta gent, no podreu estar molta estona. http://www.montserratvisita.com/ca/organitza-la-visita/informacio-practica/horaris

3. Comprar un record: a la tenda del Monestir hi ha de tot relacionat amb el monestir, la muntanya, l’escolania…

4. Visitar el mercat de productes típics de la zona. Podeu fer degustació! Són molt bons i segur que no podeu resistir-vos a comprar alguna cosa: mel, mató, formatges… Tot de proximitat!

5. Visitar el Museu de Montserrat. Si veniu amb temps, val molt la pena. Compta amb exposicions permanents i moltes d’itinerants, sempre escollides per experts en la matèria. Preu entrada: Adults: 7€, Estudiants, jubilats i grups (mínim 20 persones): 6€, Nens (de 8 a 16 anys): 4€.

6. Sentir cantar l’Escolania. Un altre de les icones de Montserrat. Consulteu els horaris al seu web, ja que sovint fan concerts arreu de Catalunya i el món, i és millor informar-se abans si es vol estar segur de poder veure’ls. http://www.escolania.cat/

7. Visitar la Santa Cova
Un dels camins més bonics, curts i fàcils de recórrer, si no fos per la pujada a la tornada, tot i que podeu fer servir el funicular si ja no us queden forces. El camí acaba a la Santa Cova, una petita ermita on diu la llegenda, va ser el lloc on es va trobar inicialment la imatge de la Mare de Déu.

Aquestes són les activitats que nosaltres us recomanem, però si veniu, segur que en trobeu moltes més. Montserrat mai te l’acabes!