Les 7 coses que has de fer si vens a Montserrat

Les 7 coses que has de fer si vens a Montserrat

Si és la primera vegada que vens a Montserrat i vols aprofitar la teva visita, estàs de sort, ja que hem preparat una llista amb les 7 coses imprescindibles que has de fer si puges a la muntanya màgica:

blog

1. Primer de tot, pujar amb l’Aeri! Gaudiràs de les vistes més espectaculars de la muntanya en un viatge ple d’encant. A més pots venir còmodament des de Barcelona en cotxe (pàrquing de l’Aeri gratis!) o tren (Línia R5 de rodalies, que podeu agafar des de Plaça d’Espanya, parada Montserrat-Aeri)

2. Visitar la Moreneta, la imatge icònica de Montserrat. Per accedir al cambril de la Mare de Déu, millor consultar els horaris. Penseu que si hi ha molta gent, no podreu estar molta estona. http://www.montserratvisita.com/ca/organitza-la-visita/informacio-practica/horaris

3. Comprar un record: a la tenda del Monestir hi ha de tot relacionat amb el monestir, la muntanya, l’escolania…

4. Visitar el mercat de productes típics de la zona. Podeu fer degustació! Són molt bons i segur que no podeu resistir-vos a comprar alguna cosa: mel, mató, formatges… Tot de proximitat!

5. Visitar el Museu de Montserrat. Si veniu amb temps, val molt la pena. Compta amb exposicions permanents i moltes d’itinerants, sempre escollides per experts en la matèria. Preu entrada: Adults: 7€, Estudiants, jubilats i grups (mínim 20 persones): 6€, Nens (de 8 a 16 anys): 4€.

6. Sentir cantar l’Escolania. Un altre de les icones de Montserrat. Consulteu els horaris al seu web, ja que sovint fan concerts arreu de Catalunya i el món, i és millor informar-se abans si es vol estar segur de poder veure’ls. http://www.escolania.cat/

7. Visitar la Santa Cova
Un dels camins més bonics, curts i fàcils de recórrer, si no fos per la pujada a la tornada, tot i que podeu fer servir el funicular si ja no us queden forces. El camí acaba a la Santa Cova, una petita ermita on diu la llegenda, va ser el lloc on es va trobar inicialment la imatge de la Mare de Déu.

Aquestes són les activitats que nosaltres us recomanem, però si veniu, segur que en trobeu moltes més. Montserrat mai te l’acabes!
Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja has seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte, i no és necessària la teva autorització al respecte. A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.). Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que activant-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, adaptant-se al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos a la nostra pàgina web d’acord amb criteris com el contingut mostrat o la freqüència en què es mostren els anuncis. Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web, i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.
Perquè ho entenguis de forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens. Por tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustades exclusivament a tu. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

GUARDAR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a analitzar els nostres serveis. Si consents la seva instal·lació prem "Acceptar Cookies" o també pots configurar les teves preferències prement "Configurar Cookies". Més informació a la nostra "Política de Cookies".