Activitats d’aquest juliol a Montserrat

Activitats d’aquest juliol a Montserrat

 

insta30

Aquest juliol a Montserrat tornem a tenir una oferta cultural i musical única per amenitzar la vostra visita.

Al Museu de Montserrat, podreu veure a partir de l’1 de Juliol fins al 8 d’octubre l’exposició “Aire de Montserrat” de l’artista barceloní Guillermo Pfaff. També podreu seguir gaudint de les visites comentades que organitza el Museu com “Viatge a l’Orient Bíblic” (1 i 8 de juliol, a les 11:00h), l’Espai audiovisual (2 i 9 de juliol, 12:30h), “La Sagristia Nova i l’Escolania. Dos espais emblemàtics del Monestir” (1 i 8 de juliol, a les 16:00h) o l’activitat infantil “Les Mòmies Parlen” (9 de juliol 13:30h)

Com cada any s’organitza el Festival Internacional Orgue de Montserrat que el proper dissabte 15 de juliol celebrarà el seu segon concert d’enguany, a càrrec del mestre txec MIchal Novenko interpretant J.S. Bach (entrada lliure a la Basílica, a les 21 h.)

Per últim, els dies 15 i 16 de juliol Montserrat torna a realitzar un taller monàstic per a homes de 18 a 35 anys per conèixer des de dins la vida comunitària del monestir, pregant, convivint i compartint àpats amb els monjos. Durant el taller monàstic, els assistents s’allotjaran a l’hostatgeria del monestir.

Com sempre, recomanem també fer una excursió pel parc natural de Montserrat, però recordeu que a causa de les altes temperatures d’aquest estiu, és recomanable que porteu aigua i protecció solar si penseu fer alguna de les rutes que envolten el Monestir. Per descomptat, recordeu que el risc d’incendis segueix sent elevat, així que queda terminantment prohibit fer foc al bosc!

Us esperem a l’Aeri! Bon estiu a tots!