En Dan Brown visita l’Aeri de Montserrat

En Dan Brown visita l’Aeri de Montserrat

Si ens seguiu habitualment a les xarxes socials ja sabreu que aquest mes ens ha visitat en Dan Brown, que va voler fer un viatge amb l’Aeri durant la seva estada. I es que darrera novel·la de l’autor del Codi da Vinci i Àngels i dimonis, titulada Origen, transcorre precisament a Montserrat, La Sagrada Família i la Pedrera, entre d’altres.

Dan Brown a Montserrat

El proper 5 d’octubre sabrem si la nova historia protagonitzada per Robert Langdon té algun passatge a l’Aeri. Us imagineu una lluita entre el protagonista i el dolent de torn al nostre telefèric preferit?

El llibre de Brown tornarà a combinar ciència, religió, història, art i arquitectura en una perillosa cruïlla que portarà el protagonista a descobrir la resposta a algunes de les grans preguntes de la humanitat. Nosaltres de ben segur el llegirem!