Informació d’utitlitat per a la vostra visita a Montserrat

Informació d’utitlitat per a la vostra visita a Montserrat

Avui us portem alguns enllaços a 5 pàgines web que us poden fer servei per planificar la vostra visita a Montserrat.

 

  1. Montserrat Visita

montserratvisita

http://www.montserratvisita.com

Com el seu nom indica, aquest web va ser creat per oferir un ràpid cop d’ull a totes les possibilitats que ofereix el Monestir als seus visitants. Teniu accés a la botiga del monestir, per a tos aquells que van oblidar comprar el seu souvenir.

  1. Abadia de Montserrat

abadia

http://www.abadiamontserrat.net/

El web oficial de l’Abadia, ofereix els missatges del Pare Abat així com tota la informació d’utilitat per als fidels. Amb tota la informació que necessiteu sobre la història del monestir, la Moreneta, Santa Cecília i les Ermites…

  1. Patronat de la Muntanya de Montserrat

patronat

http://muntanyamontserrat.gencat.cat

En aquesta pàgina trobareu tota la actualitat de la muntanya i el seu parc natural. A part de diversos itineraris per escollir, tindreu accés a les dades de l’observatori meteorològic amb informació actualitzada permanentment. Disposa també d’una àmplia selecció de fotos.

 

  1. Escolania de Montserrat

escolania

http://www.escolania.cat/es/

Per a tots aquells que vulguin sentir l’escolania o aprendre més sobre ells i la seva història. Amb el calendari actualitzat d’actuacions, tant a Montserrat com a la resta de Catalunya i el món.

 

  1. Museu de Montserrat

museu

http://www.museudemontserrat.com/

El Museu disposa d’un web molt complet on trobareu tota la informació sobre les obres, exposicions i visites guiades. Per descomptat, també podeu comprar els vostres tickets online.