El millor del 2017 a Montserrat

El millor del 2017 a Montserrat

Aquest any que acaba ha estat un any ple de notícies i activitats, així que val la pena que dediquem l’article d’aquest mes a repassar en 5 destacats el millor del 2017 a Montserrat.

1-  Comencem primer per l’entrevista al Pare Abat, realitzada per Sílvia Còppulo al programa “Fora de sèrie”, on vàrem poder conèixer en profunditat les opinions de la màxima autoritat del monestir sobre diversos temes. Us deixem l’enllaç al vídeo, per si us ho vàreu perdre.

Captura de pantalla 2017-12-29 a las 10.13.48

2- Al Juliol vam conèixer en Dan Brown, autor del Codi da Vinci, que va venir a Barcelona a presentar el seu nou llibre. El motiu, unes quantes escenes transcorren a Montserrat! Esperem veure’l de nou, Mr. Brown!

Captura de pantalla 2017-12-29 a las 10.06.39

3: Com cada any, aquest estiu es van celebrar els concerts del VII Festival Internacional Orgue de Montserrat, com sempre amb una gran assistència de públic i amb entrada gratuïta.

orgue

4: Al setembre vàrem rebre la visita dels ufòlegs més prestigiosos del món, que van celebrar el seu congrés mundial a Montserrat amb diverses conferències i un gran èxit de participació.

ufo

5: Malauradament, el 20 de novembre ens va deixar el Pare Joan Carles Elvira, després de patir una llarga malaltia. El Pare Elvira va ser monjo del monestir durant 20 anys, apreciat per tota la comunitat i l’opinió pública catalana. Descansi en pau.

parelevira

Un any ple de notícies! Què ens oferirà el 2018? Si voleu saber-ho, veniu a Montserrat amb l’Aeri! Us esperem!