Al febrer torna l’Aeri de Montserrat

Al febrer torna l’Aeri de Montserrat

Com cada any, després d’uns dies de manteniment durant el mes de gener, l’Aeri ja torna a ser 100% operatiu tots els dies de la setmana. És moment de preparar-se de nou per descobrir els indrets més macos còmodament i sense presses. No descobrirem ara que el mes de febrer és sempre un dels més freds de l’any.

Si veniu, prepareu-vos pel clima i consulteu abans els serveis meteorològics: durant el passat mes hem tingut algunes nevades, que això sí, donen a la muntanya de Montserrat un aspecte únic i que podem veure poques vegades. No oblideu doncs portar la vostra càmera per immortalitzar un paisatge únic a tot el món en un moment de l’any molt especial. I per descomptat, no deixeu de pujar amb l’Aeri! Us esperem!

IMG_2305