Montserrat: una muntanya, un monestir… i molt més!

Montserrat: una muntanya, un monestir… i molt més!

Sovint acostumem a relacionar Montserrat amb el seu monestir, la Moreneta i la típica imatge de postal de la muntanya. Aquests trets distintius són els que primer ens vindran a la ment quan sentim la paraula Montserrat. Tot i això, molta gent no recorda que a la Muntanya de Montserrat podem trobar molt més en la nostra visita. Fem un repàs del més destacat!:

1. El Museu de Montserrat. No tothom sap que a Montserrat podem trobar una completa col·lecció d’obres d’art d’artistes de totes les èpoques i estils. Si teniu temps i sou amants de la cultura és una visita obligada!
2. El seu Parc Natural: Montserrat té un parc Natural que és ideal per practicar esport, com senderisme i escalada, on també podreu observar si teniu una mica de sort, alguns dels animals autòctons com porcs senglars i cabres salvatges.
3. Montserrat és escollida per moltes agrupacions i organitzacions per realitzar ponències i activitats de tota mena. Sempre hi ha sorpreses!
4. Els municipis que envolten Montserrat, com Collbató, Olesa, Monistrol, Marganell… Les poblacions que envolten la muntanya ofereixen grans vistes i una àmplia oferta cultural i gastronòmica per arrodonir la vostra visita
5. L’Aeri de Montserrat! Les millors vistes de la muntanya i la manera més divertida i espectacular de pujar al monestir. Però això ja ho sabíeu, no?

 

insta8