Primavera a Montserrat, gaudeix-la amb l’Aeri!

Primavera a Montserrat, gaudeix-la amb l’Aeri!

Amb l’arribada de la primavera, la natura a Montserrat desperta i es converteix de nou en un indret ideal gaudir del paisatge i la pràctica de tot tipus d’esports. Tant les colles excursionistes com els caminants ocasionals ja es preparen per omplir els camins i rutes del parc natural.

Si encara no has provat de pujar caminant a Montserrat, pensa que hi ha rutes per a tots els gustos i edats. Per la primera vegada, et recomanem que t’apuntis a alguna de les caminades populars que sovint surten dels pobles dels voltants. A part de no anar sol, amb el perill de perdre’s o patir un accident, faràs amics!

I si de baixada veus que ja estàs molt cansat, no oblidis que tens l’Aeri per deixar-te al costat de la parada dels ferrocarrils i tornar tranquil·lament a casa. Tampoc ho vulguis fer tot en un dia! ; )

Aquesta primavera, us esperem a l’Aeri!

 

ss3