Montserrat t’espera aquest estiu!

Montserrat t’espera aquest estiu!

Ja ha arribat l’estiu i tots tenim ganes de començar vacances, tot i que alguns hauran d’esperar més que d’altres. Si sou dels primers, no patiu, ja que us proposem un lloc on podreu anar qualsevol dia i desconnectar una mica fàcilment. Endevineu on?

El Parc Natural de Montserrat, aquest any especialment verd gràcies a les abundants pluges primaverals, és un lloc ideal per fer una escapada i viure una petita aventura d’estiu. Tant adults com petits podran caminar per les nombroses rutes i camins amb diferents nivells de dificultat.

Si us animeu, no deixeu de visitar el web del Patronat de la Muntanya de Montserrat, on trobareu una extensa informació per planificar la vostra excursió. I recordeu, si esteu cansats, millor torneu amb l’Aeri! ; )

insta-9