5 idees per la vostra visita a Montserrat aquest setembre

5 idees per la vostra visita a Montserrat aquest setembre

Durant aquest mes de setembre que comença ja, podreu participar en les diferents activitats que es faran a Montserrat i que de ben segur us ajudaran a arrodonir la vostra visita:

– Torna l’escolania! Després d’unes merescudes vacances, a partir del 2 de setembre podrem tornar a gaudir normalment de les privilegiades veus dels nens cantors de Montserrat.

– El diumenge 9 de setembre tindrà lloc la primera Marató de donació de sang a Montserrat, organitzada pel Banc de Sang i Teixits. Les donacions es faran a la Sala de la Façana del Monestir, de 10h a 19h.

– Al Museu de Montserrat destaquem les dues exposicions temporals que podeu visitar ara: “Miralls de pedra”, d’Enrique Asensi, fins al 7 d’octubre, i “El silenci de les magranes”, d’Andrea Torres Balaguer, fins a l’11 de novembre.

– Durant aquest mes encara podreu visitar l’Espai d’Art Sean Scully a Santa Cecília els caps de setmana i festius. A més, els dies 14 i 28 se celebraran dues activitats més: l’audició musical de “La Creació” de Haydn, comentada per Oriol Pérez Treviño, i la conferència “L’art del vitrall i la seva funció espiritual”, per Antoni Vila Delclòs.

– El setembre és també una època de l’any perfecta per fer una passejada pels camins de Montserrat, sense la calor habitual als mesos de juliol i agost. Aprofiteu!

 

insta14