Viatjar des de Barcelona a Montserrat: molt fàcil amb el bitllet combinat de FGC/Aeri de Montserrat.

Viatjar des de Barcelona a Montserrat: molt fàcil amb el bitllet combinat de FGC/Aeri de Montserrat.

Avui us volem proposar una excursió que segur que us motiva a venir a visitar-nos. Moltes persones pensen que venir amb transport públic a Montserrat és difícil i feixuc: res més lluny de la veritat! Si veniu des de Barcelona, ho teniu molt fàcil, ja que només heu de dirigir-vos a l’estació dels ferrocarrils de la Generalitat a plaça d’Espanya i buscar les màquines que trobareu just abans de l’entrada a l’andana dels trens.

Aquí podeu comprar els vostres bitllets combinats que inclouen el viatge en tren d’anada i tornada a Montserrat i els bitllets pujar i baixar amb l’Aeri. Hi han diferents opcions que també inclouen l’entrada al museu i d’altres activitats, així que si teniu qualsevol dubte o necessiteu ajuda amb la màquina expenedora, recordeu que podeu preguntar al personal identificat d’FGC, que us ajudarà a escollir la millor opció per al vostre viatge.

Un cop agafat el tren R5, en aproximadament una hora de trajecte, baixareu a la parada Aeri de Montserrat. A només unes passes es troba l’estació de l’Aeri, preparada per portar-vos en només 5 minuts al Monestir. Gaudiu de les vistes!

Com arribar a Montserrat