Esperant el Nadal a l’Aeri de Montserrat

Esperant el Nadal a l’Aeri de Montserrat

Ja s’apropa el Nadal i Montserrat es comença a preparar per rebre-us durant aquesta època especial de l’any per a tothom, també per nosaltres a l’Aeri. Com sempre fem, us animem a descobrir les diferents activitats que s’organitzen tant al Santuari com a les poblacions que envolten la muntanya màgica: us esperen pessebres vivents, trobades gastronòmiques així com les tradicionals fires de Nadal i segur que alguna sorpresa…

També us informem que si veniu a visitar-nos aquest mes, heu de saber que el dia de Nadal el nostre horari serà de les 9:40 fins a les 14:00. Així mateix, a partir del 7 de gener, l’Aeri tancarà les seves instal·lacions per realitzar tasques de manteniment i obrir les seves portes de nou el 27 de gener.

DSC_0303

Bon desembre congelat des de l’Aeri!