Els millors records de Montserrat d’aquest 2018

Els millors records de Montserrat d’aquest 2018

Com bé sabeu, aquest any que acaba ens ha deixat un munt d’imatges i records a Montserrat. I com sempre, quan arriben aquestes dates, ens agrada fer una llista del més curiós i destacat que ha passat a la muntanya màgica. Segur que ens deixem moltes notícies i fets importants, però aquí en teniu uns quants que val la pena recordar:

20180624_153625

 

– A principis d’any es va estrenar un nou espectacle audiovisual a les Coves del Salnitre a Collbató, fent servir la tècnica del “video mapping“ per explicar la seva història. https://www.lavanguardia.com/local/baix-llobregat/20180125/44275893906/cuevas-montserrat-estrenan-video-mapping-historia.html?fbclid=IwAR2rE9B-F6CNZwB2DFmdLg8od7hjd_BbV8Y6O8dYjJ-ii9kHanefsn-6l38

– Els escolanets segueixen escrivint en majúscules el nom de Montserrat arreu on van, amb un gran èxit de l’Escolania durant la seva gira a Irlanda a finals d’abril, amb concerts a Dublín i Limerick. https://www.lavanguardia.com/local/bages/20180326/441970937757/escolania-montserrat-realiza-primera-gira-irlanda.html

– Arqueòlegs de la Universitat de Barcelona van descobrir que l’home ja habitava les Coves de Montserrat fa més de 12.000 anys, durant el paleolític. https://www.lavanguardia.com/cultura/20180704/45647447992/cazadores-paleoliticos-habitaron-cuevas-montserrat.html?fbclid=IwAR2n8tTOQU5-gFMcoa7rQ4MbZhqE1dWbq5gpvivsdJdTpQrjnN0LX1TjomA

– Gran afluència de públic al Festival Internacional Orgue de Montserrat, que va aplegar de nou alguns dels millors organistes del món fent les delícies dels amants de la música clàssica durant els mesos d’estiu. https://www.elnacional.cat/ca/cultura/montserrat-festival-orgue_274158_102.html

– La primera Marató de donació de Sang a Montserrat va ser una gran mostra de solidaritat de tots aquells que hi van participar, amb prop de 250 donacions aconseguides. https://www.lavanguardia.com/vida/20180909/451726034864/mas-de-240-personas-donan-sangre-en-una-campana-de-recogida-en-montserrat.html?fbclid=IwAR3dWavcQiK9BLVNcxDvf1z3EQx84I7ZgTwO9IQ0llWi4bkAQfgyvwdGY9c

Us esperem aquest 2019 a l’Aeri!
Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja has seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte, i no és necessària la teva autorització al respecte. A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.). Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que activant-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, adaptant-se al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos a la nostra pàgina web d’acord amb criteris com el contingut mostrat o la freqüència en què es mostren els anuncis. Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web, i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.
Perquè ho entenguis de forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens. Por tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustades exclusivament a tu. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

GUARDAR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a analitzar els nostres serveis. Si consents la seva instal·lació prem "Acceptar Cookies" o també pots configurar les teves preferències prement "Configurar Cookies". Més informació a la nostra "Política de Cookies".