Excursions a Montserrat: Regió de Tebes

Excursions a Montserrat: Regió de Tebes

El recorregut de la Regió de Tebes a Montserrat és una de les excursions que us recomanem fer aquest any 2019. Una ruta que us permetrà descobrir racons de la muntanya no tan coneguts i sense tants turistes, com les antigues ermites de Sant Joan, Sant Onofre i Santa Magdalena.

Amb una durada d’una hora i mitja, el recorregut és apte per a famílies amb nens a partir de 8 anys, tot i que es recomana que estiguin preparats per caminar. Recordeu també portar roba i calçat adequat al terreny i l’època de l’any!

Podeu realitzar aquesta ruta pel vostre propi compte o optar per contractar una excursió guiada (us deixem enllaç al web oficial www.montserratvisita.com, on podeu trobar més informació d’aquest servei i reservar-lo online). El punt de sortida i arribada habitual d’aquesta excursió és l’estació superior del Funicular de Sant Joan.

insta1