Actualitat a Montserrat durant el mes de març

Actualitat a Montserrat durant el mes de març

A partir del mes de març comencen moltes activitats i celebracions a Montserrat que podreu gaudir durant la vostra visita. Fem-ne un repàs de les més destacades!

  • Amb la proximitat de la Setmana Santa, podreu assistir a les misses dels diumenges de Quaresma i dimecres de cendra, que també podreu seguir online al web de MRTV
  • El 31 de març rebrem les actuacions castelleres dels Carallots de Sant Vicenç dels Horts, els castellers de Tortosa i dels Espexats de l’Estany de Jove de l’Hospitalet.
  • Des del passat 12 de febrer, podem gaudir de nou de l’atri de la Basílica de Santa Maria, després de la curosa restauració que s’ha realitzat. Recordeu que a partir del maig podreu admirar també l’obra escultòrica de Jaume Plensa, que s’exposarà a l’atri fins al novembre.
  • El diumenge 3 de març, l’Escolania de Montserrat convida les famílies interessades en els seu projecte durant una jornada de portes obertes. Per a més informació, consulteu el web escolania.cat
  • Bon moment també per visitar les exposicions temporals que ofereix el Museu de Montserrat: “L’equilibri possible” (Ràfols Casamada i Maria Girona) i “Imatge i semblança” de Salvador Juanpere. No us les perdeu!

insta8