Estiu amb nens a Montserrat

Estiu amb nens a Montserrat

S’apropen les vacances d’estiu i els més petits necessitaran aviat noves aventures poder gastar tota l’energia acumulada (que acostuma a ser molta). A Montserrat trobareu un munt d’activitats de lleure i culturals que podreu realitzar amb la mainada:

– El Museu de Montserrat compta amb exposicions dedicades als infants dels 3 fins als 12 anys, com “Detectiu al Museu de Montserrat” o “Les mòmies parlen”. Una bona forma aproximació a l’art per a tota la família. Podeu consultar tots els detalls a www.museudemontserrat.com/ca/serveis-didactics/activitatsfamiliars/
– L’estiu és també una època perfecta de l’any per visitar el Parc Natural i aprendre de la seva flora i fauna, així com de la seva singularitat geològica. Si us animeu, tot i que no és apta per als nens més petits, podeu fer alguna de les rutes més fàcils, com la pujada i baixada al funicular de Sant Joan, o aprofitar per fer la ruta de les ermites, pujant amb el funicular i baixant pel camí de Sant Miquel (2 hores). Si voleu optar per una opció més fàcil, sempre podeu fer el camí d’anada i tornada fins a la Santa Cova (uns 40 minuts anar i tornar)
– Un viatge amb l’Aeri! Per descomptat, no us podem deixar de recomanar que viatgeu amb l’Aeri. Els nens tenen descomptes importants, ja que els menors de 4 anys viatgen gratis, així com els socis del Club Super 3 (presentant el carnet). Podeu consultar-los a https://www.aeridemontserrat.com/ca/comprar-bitllets-online/

Val la pena que estigueu atents a altres activitats que s’aniran programant durant l’estiu. Per estar al corrent de totes elles, podeu visitar el web oficial https://www.montserratvisita.com/es/index.html, on trobareu tota la informació actualitzada.

Aquest estiu, us esperem a l’Aeri!

INSTA7