Què fer a Montserrat aquest mes de juliol?

Què fer a Montserrat aquest mes de juliol?

Si busqueu un bon lloc per gaudir de les vostres vacances, recordeu que Montserrat sempre us espera amb els braços oberts, amb tot un seguit de propostes que segur que faran de la vostra estada un record inoblidable:

– El dissabte 20 de juliol tindrà lloc un nou concert del IX Festival Internacional Orgue de Montserrat (FIOM 2019), de nou a les 21 hores, aquesta vegada a càrrec de Thomas Ospital, titular del Gran Orgue de l’església de Saint Eustachede de París, que interpretarà un extens repertori romàntic.
– Del 12 al 13 de juliol se celebrarà la 8a edició del Curs d’estiu del Museu de Montserrat, “Espiritualitat i transcendència en l’art abstracte”. Podeu trobar tota la informació al web del Museu
– Bon moment també per visitar les coves de Montserrat a Collbató (quina enveja de fresqueta). Atenció, tancades de dilluns a divendres fins al 16 de juliol. Millor reservar en el següent enllaç https://www.covesdemontserrat.cat/lescovesdemontserrat
– Recordeu que l’escolania de Montserrat serà de vacances durant aquest mes. (Si voleu tornar a sentir les seves veus, podreu fer-ho a partir del dia 22 d’agost)
– Com ja és habitual per aquestes dates, us recomanem passejar pel Parc Natural, sempre recordant-vos que vigileu amb les altes temperatures, tant per la vostra salut com per l’alt risc d’incendis.

I per descomptat, no oblideu passar un moment a visitar-nos per l’Aeri! Bon estiu a tothom!

 

què fer a Montserrat el mes de juliol