Què fer a l’agost a Montserrat

Què fer a l’agost a Montserrat

L’oferta cultural de Montserrat no s’atura, tampoc a l’estiu! Si teniu pensat venir de visita, aquest agost a Montserrat us recomanem que pareu atenció a les següents activitats.

agost a Montserrat

– El dissabte 10 d’agost, a les 21h se celebrarà el tercer concert del IX Festival Internacional Orgue de Montserrat, a la Basílica de Santa Maria, de nou amb entrada lliure. Aquest concert retrà homenatge al P. Anselm Ferrer, i estarà dirigit per Marc Díaz, amb el Cor Cererols i Arnau Farré a l’orgue. Més informació a http://www.abadiamontserrat.net/App_Themes/White/Documents/Noticies/catala/concert32019cat.pdf
– El dijous 22 d’agost torna l’escolania després de les seves merescudes vacances. A les 13:00 interpretaran el Salve i Virolai, i a les 18:45 a les Vespres.
– 24 d’agost, darrer concert d’Orgue del IX FIOM. Tancant l’edició d’enguany, amb Monica Melcova i Juan Manuel Gòmez.
– Al Museu de Montserrat destaquem també la presència de dues exposicions temporals dels artistes Jaume Plensa i Jordi Alcaraz, que de ben segur no us deixaran indiferents. http://www.museudemontserrat.com/ca/exposicions/exposicionsactuals/1

Bones vacances! 🚡🚡🚡