Activitats per a escoles a Montserrat

Activitats per a escoles a Montserrat

Aquest mes de setembre, amb la tornada al col·legi, moltes escoles cerquen activitats i sortides especials per realitzar durant el curs amb els seus estudiants. Sovint, a banda de tenir un caire lúdic, es busca que aquestes activitats els aportin també valors i coneixements afegits que arrodoneixin la visita.

Montserrat, per descomptat, aplega un bon munt d’aquestes característiques, fent de la muntanya màgica una activitat essencial per a petits i joves, ja sigui per la seva orografia única i el seu Parc Natural (on es poden realitzar excursions adaptades a tota mena d’edats), o bé pel seu vessant religiós, històric i cultural.

Destaquem també les diverses activitats que s’ofereixen al Museu de Montserrat. (al seu web trobareu totes les activitats dirigides per diferents grups d’edat, des d’infantil fins a batxillerat) http://www.museudemontserrat.com/ca/serveis-didactics/escoles/1

I per si no ho sabíeu, amb l’Aeri de Montserrat la vostra escola o grup pot gaudir d’importants descomptes. Consulteu-nos abans de venir per aconseguir una oferta personalitzada i reservar la vostra visita en grup, especial per a escoles. Més informació a https://www.aeridemontserrat.com/ca/horaris-tarifes/grups/

 

insta9