Què fer a Montserrat aquest octubre?

Què fer a Montserrat aquest octubre?

Durant aquest mes d’octubre podeu gaudir de diverses activitats que es realitzaran a Montserrat i que us recomanem especialment si veniu de visita:

  • Seran els darrers dies per contemplar l’obra de Jaume Plensa al Museu de Montserrat (fins al 3 de novembre). A partir del 3 d’octubre, podreu veure també l’exposició de Bill Viola, un dels videoartistes més destacats del panorama actual (fins al 6 de gener)
  • Com és ja una tradició, a l’octubre ens visitaran diversos grups i colles que amb les seves actuacions poden ser una atracció afegida si teniu la sort de coincidir amb ells, com els castellers de Sabadell (5 d’octubre, a les 12:15), l’esbart dansaire de Sant Martí de Barcelona (19 d’octubre, a les 12:00), o l’esbart del Pla del Penedès (27 d’octubre, a les 12:30)
  • També hi haurà activitats aquest mes a Santa Cecília: l’11 d’octubre tindrà lloc el concert de guitarra clàssica amb Phillippe Mouratoglou, a les 16:00. A la mateixa hora, però el 25 d’octubre, conferència d’Amador Vega, reflexionant sobre “Les ambigüitats del sagrat en l’art contemporani”. Recordeu que ambdues activitats són gratuïtes, però cal inscriure’s abans (visiteu aquest enllaç http://www.santaceciliamontserrat.com/ca/inscripcions-activitats)
  • I per descomptat, no oblideu venir a fer-nos una visita a l’Aeri!

INSTA9