90 anys d’història de l’Aeri de Montserrat

90 anys d’història de l’Aeri de Montserrat

L’any que ve, l’Aeri de Montserrat complirà 90 anys des de la seva inauguració el 1930. Una pila d’anys i un munt de records acumulats per moltes generacions de visitants de casa nostra i d’arreu del món, que heu anat veient els canvis que s’han produït a les nostres instal·lacions. Gràcies a vosaltres, hem anat fent camí fins a convertir-nos en un dels mitjans de transport més icònics del nostre país.

Per això, enguany estem preparant una sorpresa especial per celebrar-ho, que esperem poder presentar-vos d’aquí poc, i per la qual us demanem la vostra col·laboració: si compteu amb qualsevol mena de material audiovisual relacionat amb l’Aeri, com fotos antigues, retalls de premsa, postals o inclús maquetes de les nostres cabines, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres al 938 35 00 05, enviant-nos un correu electrònic a info@aeridemontserrat.com.

Gràcies a totes i tots! Teniu temps fins a finals d’any!

 

06