Les millors activitats del desembre a Montserrat

Les millors activitats del desembre a Montserrat

Aquest mes de desembre destaquem les següents activitats si veniu de visita a Montserrat. Pareu especial atenció al museu de Montserrat, que aquest mes presenta una oferta d’allò més interessant:

 • Ofrenes i vestigis, de Gerard Mas. A partir del 15 de novembre, fins l’1 de març del 2020
 • Observance, de Bill Viola, fins al 6 de gener del 2020. El 30 de novembre, el Museu de Montserrat hea programat una conferència sobre l’obra d’aquest reconegut videoartista, que anirà a càrrec d’Amador Vega, catedràtic d’Estètica i Teoria de les Arts de la Universitat Pompeu Fabra. Activitat gratuita, però cal inscripció a museu@larsa-montserrat.com – 938 777 745
 • Si busqueu activitats especialment dissenyades per gaudir en familia, no us perdeu aquest enllaç, http://www.museudemontserrat.com/ca/serveis-didactics/activitatsfamiliars/3

Altres activitats que destaquem:

 • 1 de desembre, concert del Cor de Mestres de Música de Catalunya a la Basílica de Montserrat, a les 16:00
 • Recordeu que l’escolania de Montserrat farà vacances a partir del dia 26 fins al 8 de gener.
 • A Santa Cecília, aquest mes gaudirem del recital poètic “Darrere el Vidre”, el 20 de desembre a les 16:00, a càrrec de Feliu Formosa. Com sempre, activitat gratuïta, però cal inscriure’s també a museu@larsa-montserrat.com – 938 777 745

I si voleu viatjar amb l’Aeri, recordeu que el nostre horari d’hivern és el següent:

 • Dies laborables: de 9.40h a 17.15h
 • Caps de setmana i festius: de 9.40h a 18.15h
 • Freqüència: cada 15 minuts
 • El dia de Nadal (25/12/19), l’horari especial de servei serà de 9.40h fins a les 14.00h, amb una freqüència de 15 minuts.
 • També els informem que l’Aeri de Montserrat romandrà fora de servei, per tasques de manteniment, els dies i hores següents:
  • El dia 17/12/2019 de 12.45h a 16.00h (per tant, s’ofereix servei normal de 9.40h a 12.45 i de 16.00h a 17.15h)
  • Del 07/01/2020 al 21/01/2020, ambdós inclosos, tot el dia.

brillant
Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja has seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte, i no és necessària la teva autorització al respecte. A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.). Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que activant-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, adaptant-se al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos a la nostra pàgina web d’acord amb criteris com el contingut mostrat o la freqüència en què es mostren els anuncis. Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web, i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.
Perquè ho entenguis de forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens. Por tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustades exclusivament a tu. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

GUARDAR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a analitzar els nostres serveis. Si consents la seva instal·lació prem "Acceptar Cookies" o també pots configurar les teves preferències prement "Configurar Cookies". Més informació a la nostra "Política de Cookies".