Aquest 2020, l’Aeri de Montserrat farà 90 anys!

Aquest 2020, l’Aeri de Montserrat farà 90 anys!

D’aquí res ja tenim el 2020 amb nosaltres! I a més, serà un any molt especial per a l’Aeri de Montserrat, ja que es compliran 90 anys de la seva construcció i posada en funcionament. Com ja us podreu imaginar, estem molt emocionats, i per celebrar-ho estem preparant tot un seguit d’activitats i sorpreses que us anirem anunciant els mesos següents.

I és que, exceptuant un breu període durant la Guerra Civil, l’Aeri ha prestat servei a viatgers de tota mena: ja siguin personatges il·lustres, visitants d’arreu del món o autòctons, grans i petits han gaudit d’un transport segur, que a més ofereix unes vistes espectaculars de la muntanya i el monestir. Fabricat i instal·lat per la companyia Bleichert, amb seu a Leizpig (amb tecnologia alemanya, que ja sabeu que no acostuma a fallar), l’Aeri segueix funcionant com el primer dia, fent d’aquest telefèric una icona més de Montserrat, sempre apreciada per tots els visitants.

Per això, aquest any que ve, us animem a venir de visita per compartir amb vosaltres una petita part de la nostra història. Segur que us agradarà!!! Bon any 2020 a tothom!

IMG_1212