Activitats destacades d’aquest febrer a Montserrat

Activitats destacades d’aquest febrer a Montserrat

El mes de febrer destaquem algunes activitats que podreu realitzar a Montserrat si veniu de visita:

  • A Santa Cecília, el 7 de febrer, podrem gaudir a les 16:00 del concert de piano a quatre mans de Vicenç i Ignasi Prunés, “El somni italià de Bach”. I el 21 de febrer, també a les 16:00, podrem assistir a la conferència de Francesc Fontbona, “Art simbolista català a finals del s. XIX. Recordeu que aquestes activitats són gratuïtes, però cal inscripció mitjançant correu electrònic a museu@larsa-montserrat.com o trucant al 938 777 74.
  • Serà també el darrer mes per contemplar una mostra de l’obra de Gerard Mas al Museu de Montserrat, amb l’exposició “Ofrenes i vestigis”. Teniu per visitar-la fins al 1 de març.
  • Val a dir que normalment al febrer a Montserrat fa bastant fred, i acostuma a produir-se alguna nevada, que ens deixa un paisatge espectacular. Recordeu venir preparats pel fred, i càmera en ma per immortalitzar un dels moments més macos de l’any! I com sempre, si voleu, us esperem a l’Aeri!

Aeri Montserrat febrer