L’Aeri participa en la Vertical 2020

L’Aeri participa en la Vertical 2020

Ens fa molta il·lusió comunicar-vos que el vinent 28 de març l’Aeri participarà en la Vertical de Montserrat, en la modalitat “Som un equip”, amb l’objectiu de realitzar la donació de l’import recaptat per a fins solidaris: tots els beneficis aconseguits aniran destinats íntegrament a ajudar en projectes de l’Hospital Sant Joan de Déu per a la infància en risc.

En Jose, un dels nostres operaris més en forma, serà qui ens representi en una de les curses extremes més importants que podeu trobar avui en dia i que destaca per la seva exigència. Si esteu interessats a col·laborar, podeu fer la vostra donació al següent enllaç amb l’import que més us convingui: https://www.stockcrowd.com/p2p/1735/aeridemontserrat

Recordeu: és per una bona causa! I per descomptat, si voleu venir a animar-nos, sereu més que benvinguts!

SAM

Equipament de l’Aeri de Montserrat per a la cursa Vertical 2020