Gaudeix d’una experiència inoblidable i segura

Aeri de Montserrat

Gaudeix d’una experiència inoblidable i segura

Al llarg d’aquest últim mes són moltes les persones que ens han trucat per preguntar-nos quan es podria pujar de nou a Montserrat amb l’Aeri. Montserrat és, sens dubte, un símbol important en les vides de moltíssima gent i pujar amb l’Aeri una experiència única que s’ha trobat a faltar aquests mesos de confinament.

Després d’una llarga espera, vam reobrir l’Aeri de Montserrat amb il·lusió i sentit de la responsabilitat el passat 24 de juny. Prèviament el nostre equip va treballar i desenvolupar tota una sèrie de mesures de seguretat, una prioritat absoluta per a que tothom pugui gaudir d’una experiència satisfactòria.

Aeri de Montserrat

Mesures preventives anti COVID-19 de l’Aeri de Montserrat

La teva seguretat és el nostre principal objectiu perquè gaudeixis de la teva visita amb tranquil·litat. Per això, si tens pensat visitar Montserrat amb l’Aeri aquests dies, hi ha tota una sèrie de mesures que són d’obligatori compliment per part de tothom i en benefici de tota la comunitat.

La mascareta és d’ús obligatori a la cabina

✅ S’ha de mantenir una distància mínima de seguretat de 1,5m.

Desinfecció obligatòria de mans previ a l’accés a la cabina i a les instal·lacions

Aforament limitat al 50% a la cabina d’acord a la normativa vigent.

Desinfecció periòdica de la cabina i de totes les instal·lacions per a una higiene òptima.

Ventilació constant de les cabines

Aforament limitat per a cada àrea de les instal·lacions d’acord amb la normativa vigent

Personal format i equipat. Els nostre personal ha fet cursos de prevenció anti COVID-19. El personal està equipat amb material de protecció necessari.

Mesures anti Covid Aeri de Montserrat

Reserva el teu bitllet a la franja horària que vulguis a la nostra web

Encara que també pots comprar els bitllets a les nostres taquilles, et recomanem que ho facis a través de la nostra pàgina web. A través del sistema online podràs reservar la teva entrada en una franja horària de 30 minuts i així t’estalviaràs temps i no faràs cues. Tot l’equip de l’Aeri de Montserrat t’espera per donar-te el millor servei i que gaudeixis de les millors vistes de Montserrat des de l’Aeri. Us hi esperem amb moltes ganes!