Gaudeix d’una experiència inoblidable i segura

Aeri de Montserrat

Gaudeix d’una experiència inoblidable i segura

Al llarg d’aquest últim mes són moltes les persones que ens han trucat per preguntar-nos quan es podria pujar de nou a Montserrat amb l’Aeri. Montserrat és, sens dubte, un símbol important en les vides de moltíssima gent i pujar amb l’Aeri una experiència única que s’ha trobat a faltar aquests mesos de confinament.

Després d’una llarga espera, vam reobrir l’Aeri de Montserrat amb il·lusió i sentit de la responsabilitat el passat 24 de juny. Prèviament el nostre equip va treballar i desenvolupar tota una sèrie de mesures de seguretat, una prioritat absoluta per a que tothom pugui gaudir d’una experiència satisfactòria.

Aeri de Montserrat

Mesures preventives anti COVID-19 de l’Aeri de Montserrat

La teva seguretat és el nostre principal objectiu perquè gaudeixis de la teva visita amb tranquil·litat. Per això, si tens pensat visitar Montserrat amb l’Aeri aquests dies, hi ha tota una sèrie de mesures que són d’obligatori compliment per part de tothom i en benefici de tota la comunitat.

La mascareta és d’ús obligatori a la cabina

✅ S’ha de mantenir una distància mínima de seguretat de 1,5m.

Desinfecció obligatòria de mans previ a l’accés a la cabina i a les instal·lacions

Aforament limitat al 50% a la cabina d’acord a la normativa vigent.

Desinfecció periòdica de la cabina i de totes les instal·lacions per a una higiene òptima.

Ventilació constant de les cabines

Aforament limitat per a cada àrea de les instal·lacions d’acord amb la normativa vigent

Personal format i equipat. Els nostre personal ha fet cursos de prevenció anti COVID-19. El personal està equipat amb material de protecció necessari.

Mesures anti Covid Aeri de Montserrat

Reserva el teu bitllet a la franja horària que vulguis a la nostra web

Encara que també pots comprar els bitllets a les nostres taquilles, et recomanem que ho facis a través de la nostra pàgina web. A través del sistema online podràs reservar la teva entrada en una franja horària de 30 minuts i així t’estalviaràs temps i no faràs cues. Tot l’equip de l’Aeri de Montserrat t’espera per donar-te el millor servei i que gaudeixis de les millors vistes de Montserrat des de l’Aeri. Us hi esperem amb moltes ganes!
Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja has seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte, i no és necessària la teva autorització al respecte. A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.). Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que activant-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, adaptant-se al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos a la nostra pàgina web d’acord amb criteris com el contingut mostrat o la freqüència en què es mostren els anuncis. Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web, i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.
Perquè ho entenguis de forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens. Por tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustades exclusivament a tu. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

GUARDAR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a analitzar els nostres serveis. Si consents la seva instal·lació prem "Acceptar Cookies" o també pots configurar les teves preferències prement "Configurar Cookies". Més informació a la nostra "Política de Cookies".