Descobreix 5 indrets màgics per visitar a Montserrat aquest estiu

Descobreix 5 indrets màgics per visitar a Montserrat aquest estiu

Si aquest estiu et quedes a prop de casa, et suggerim que visitis un indret màgic en tots els sentits; per la seva natura única al món i també per una història, cultura i espiritualitat fascinants. Montserrat és molt més que una muntanya, és un símbol i una visita obligada per a tots aquells que volen gaudir d’una experiència inoblidable. I per fer més màgic el teu viatge, comença la teva experiència pujant a Montserrat amb l’Aeri i gaudeix de les millors vistes. Pots reservar les teves entrades a la franja horària que vulguis.

Si vens a Montserrat no pots deixar de veure

A més del Monestir de Montserrat, hi ha altres indrets del Parc Natural que no pots deixar de veure. Amb aquests imprescindibles gaudiràs d’un dia perfecte a la muntanya màgica.

  1. Santa cova de Montserrat. La Santa cova de Montserrat és el lloc que va donar origen al Monestir. És allà on es va trobar la Moreneta l’any 880 i que va desencadenar el que podem visitar avui dia. Sens dubte, un indret màgic i indispensable per visitar a Montserrat. Pots accedir a través d’un camí o agafant el funicular.
  2. Mirador de Sant Jeroni. És el punt més alt de Montserrat, se situa a 1.235 metres sobre el nivell de la mar. També conegut com el mirador de Catalunya ja que en dies clars és possible arribar a veure l’arxipèlag de les Balears.  Per la sensació d’estar al cim del món, la natura i el paisatge espectacular…és un indret màgic de Montserrat.
  3. Santa Cecília. És un dels monestirs més antics del complex de Montserrat. Amb més de mil anys d’història és molt el que han arribat a veure les parets d’aquest temple. L’ espai sever però amable per les seves proporcions abastables, ha estat enriquit per les pintures i els vitralls de Sean Scully.
  4. Espai audiovisual. Aquest espai  d’exposició gira entorn a 3 eixos: la muntanya, el monestir i el santuari. Aquí trobaràs totes les respostes a què és i què significa Montserrat.
  5. Excursió per la regió de Tebes. I també us proposem una caminada senzilla excursió que us permetrà visitar les runes de les antigues ermites de Sant Joan, Sant Onofre i Santa Magdalena. Durant el recorregut passareu per zones ombrívoles i també assolellades, amb una vegetació molt diferent, tant en composició com en forma.

Què us han semblat les nostres propostes? I per a vosaltres quin és l’indret més màgic de Montserrat?