Descobreix 5 indrets màgics per visitar a Montserrat aquest estiu

Descobreix 5 indrets màgics per visitar a Montserrat aquest estiu

Si aquest estiu et quedes a prop de casa, et suggerim que visitis un indret màgic en tots els sentits; per la seva natura única al món i també per una història, cultura i espiritualitat fascinants. Montserrat és molt més que una muntanya, és un símbol i una visita obligada per a tots aquells que volen gaudir d’una experiència inoblidable. I per fer més màgic el teu viatge, comença la teva experiència pujant a Montserrat amb l’Aeri i gaudeix de les millors vistes. Pots reservar les teves entrades a la franja horària que vulguis.

Si vens a Montserrat no pots deixar de veure

A més del Monestir de Montserrat, hi ha altres indrets del Parc Natural que no pots deixar de veure. Amb aquests imprescindibles gaudiràs d’un dia perfecte a la muntanya màgica.

  1. Santa cova de Montserrat. La Santa cova de Montserrat és el lloc que va donar origen al Monestir. És allà on es va trobar la Moreneta l’any 880 i que va desencadenar el que podem visitar avui dia. Sens dubte, un indret màgic i indispensable per visitar a Montserrat. Pots accedir a través d’un camí o agafant el funicular.
  2. Mirador de Sant Jeroni. És el punt més alt de Montserrat, se situa a 1.235 metres sobre el nivell de la mar. També conegut com el mirador de Catalunya ja que en dies clars és possible arribar a veure l’arxipèlag de les Balears.  Per la sensació d’estar al cim del món, la natura i el paisatge espectacular…és un indret màgic de Montserrat.
  3. Santa Cecília. És un dels monestirs més antics del complex de Montserrat. Amb més de mil anys d’història és molt el que han arribat a veure les parets d’aquest temple. L’ espai sever però amable per les seves proporcions abastables, ha estat enriquit per les pintures i els vitralls de Sean Scully.
  4. Espai audiovisual. Aquest espai  d’exposició gira entorn a 3 eixos: la muntanya, el monestir i el santuari. Aquí trobaràs totes les respostes a què és i què significa Montserrat.
  5. Excursió per la regió de Tebes. I també us proposem una caminada senzilla excursió que us permetrà visitar les runes de les antigues ermites de Sant Joan, Sant Onofre i Santa Magdalena. Durant el recorregut passareu per zones ombrívoles i també assolellades, amb una vegetació molt diferent, tant en composició com en forma.

Què us han semblat les nostres propostes? I per a vosaltres quin és l’indret més màgic de Montserrat?

 

 Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja has seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte, i no és necessària la teva autorització al respecte. A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.). Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que activant-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, adaptant-se al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos a la nostra pàgina web d’acord amb criteris com el contingut mostrat o la freqüència en què es mostren els anuncis. Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web, i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.
Perquè ho entenguis de forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens. Por tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustades exclusivament a tu. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

GUARDAR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a analitzar els nostres serveis. Si consents la seva instal·lació prem "Acceptar Cookies" o també pots configurar les teves preferències prement "Configurar Cookies". Més informació a la nostra "Política de Cookies".