Idees per visitar Montserrat en família

Aeri de Montserrat, un funicular únic al món.

Idees per visitar Montserrat en família

Les agulles de Montserrat, la Moreneta, la pujada amb l’Aeri, el Parc Natural…Setembre és un mes ideal per gaudir dels molts atractius que ofereix Montserrat per passar un dia en família entre natura i cultura. I si no voleu venir en cotxe, cap problema. Podeu combinar el tren (FCG) i després pujar amb l’Aeri fins al Monestir.  La millor manera d’endinsar-se a una muntanya que és única al món!!!

Atractius de Montserrat que faran que la teva família s’ho passi genial. Què podeu fer?

  • Pujar a Montserrat amb l’Aeri, un funicular únic al món que aquest any celebra el seu 90è aniversari. Pels més petits serà una experièncià inoblidable pujar fins al Monestir entre els núvols.
  • Visitar el centre explicatiu del Geoparc i del massís de Montserrat que s’ha habilitat i obert a l’estació superior del funicular de Sant Joan, on fins fa un mesos hi havia l’Aula de Natura, ara reconvertida.
  • Gaudir de la flora i la fauna del Parc Natural Montserrat. Encara que la muntanya té més aviat una aparença rocallosa, quan ens endinsem pels seus camins descobrirem una gran varietat de plantes i fins i tot podrem veure cabres en estat salvatge. Estigueu alerta!
  • Jugar amb els més petits i petites a descobrir les formes de les diferents agulles de la muntanya de Montserrat: l’Elefant, la Mòmia, Cavall Bernat,….
  • Gaudir de la pau, la natura i la diversió des d’una altra perpectiva deixant de banda per unes hores la tecnologia, el tiktok i el youtube, fent que els nens i nenes prenguin consciència del respecte per la natura.
  • Fer rutes i caminades accesibles per a tota la família. No us podeu perdre les espectaculars vistes des del punt més alt de Montserrat: Sant Jeroni (1.236 metres).

I vosaltres? Què ens suggeriu per gaudir de Montserrat en família? Deixeu-ho els vostres comentaris 🙂

Fotografia @just_didat

 
Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja has seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte, i no és necessària la teva autorització al respecte. A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.). Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que activant-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, adaptant-se al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos a la nostra pàgina web d’acord amb criteris com el contingut mostrat o la freqüència en què es mostren els anuncis. Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web, i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.
Perquè ho entenguis de forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens. Por tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustades exclusivament a tu. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

GUARDAR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a analitzar els nostres serveis. Si consents la seva instal·lació prem "Acceptar Cookies" o també pots configurar les teves preferències prement "Configurar Cookies". Més informació a la nostra "Política de Cookies".