Idees per visitar Montserrat en família

Aeri de Montserrat, un funicular únic al món.

Idees per visitar Montserrat en família

Les agulles de Montserrat, la Moreneta, la pujada amb l’Aeri, el Parc Natural…Setembre és un mes ideal per gaudir dels molts atractius que ofereix Montserrat per passar un dia en família entre natura i cultura. I si no voleu venir en cotxe, cap problema. Podeu combinar el tren (FCG) i després pujar amb l’Aeri fins al Monestir.  La millor manera d’endinsar-se a una muntanya que és única al món!!!

Atractius de Montserrat que faran que la teva família s’ho passi genial. Què podeu fer?

  • Pujar a Montserrat amb l’Aeri, un funicular únic al món que aquest any celebra el seu 90è aniversari. Pels més petits serà una experièncià inoblidable pujar fins al Monestir entre els núvols.
  • Visitar el centre explicatiu del Geoparc i del massís de Montserrat que s’ha habilitat i obert a l’estació superior del funicular de Sant Joan, on fins fa un mesos hi havia l’Aula de Natura, ara reconvertida.
  • Gaudir de la flora i la fauna del Parc Natural Montserrat. Encara que la muntanya té més aviat una aparença rocallosa, quan ens endinsem pels seus camins descobrirem una gran varietat de plantes i fins i tot podrem veure cabres en estat salvatge. Estigueu alerta!
  • Jugar amb els més petits i petites a descobrir les formes de les diferents agulles de la muntanya de Montserrat: l’Elefant, la Mòmia, Cavall Bernat,….
  • Gaudir de la pau, la natura i la diversió des d’una altra perpectiva deixant de banda per unes hores la tecnologia, el tiktok i el youtube, fent que els nens i nenes prenguin consciència del respecte per la natura.
  • Fer rutes i caminades accesibles per a tota la família. No us podeu perdre les espectaculars vistes des del punt més alt de Montserrat: Sant Jeroni (1.236 metres).

I vosaltres? Què ens suggeriu per gaudir de Montserrat en família? Deixeu-ho els vostres comentaris 🙂

Fotografia @just_didat