Des de l’Aeri a la Santa Cova anar i tornar

Monestir de Montserrat

Des de l’Aeri a la Santa Cova anar i tornar

Avui més que mai gaudir de la natura i de la pau que ens hi ofereix s’ha convertit en una necessitat. Per això, des de l’Aeri volem compartir amb vosaltres rutes per gaudir de la muntanya màgica i del Parc Natural de Montserrat. Si voleu fer una ruta de dificultat baixa per desconnectar en família us suggerim la caminada des de l’Aeri a la Santa Cova anar i tornar. La Santa Cova de Montserrat és el lloc on es va trobar la imatge de la Mare de Déu de Montserrat el 880.

Com és la ruta des de l’Aeri a la Santa Cova?

▪Inici / final ruta: Estació Aeri de Montserrat
▪Dificultat tècnica: Baixa
▪Distància: 2.81 km
▪Temps: 45 minuts
▪Desnivell pujada / baixada: +120 m. / -120 m.
▪Circular:
▪Ruta senyalitzada:
▪Interès: Natura / Cultura/ Espiritualitat
▪Tipologia: Ruta a peu en família

Comencem la ruta pujant al Monestir amb l’Aeri de Montserrat, si veniu de Barcelona podeu arribar a l’estació de l’Aeri amb els Ferrocarrils de la Generalitat. Sortim del Monestir pel camí que ens duu a St Miquel. Ben aviat el camí s’enlaira i podrem veure un bosc preciós d’alzines. Ràpidament arribem al trencall que ens porta a la Santa Creu on podem gaudir d’unes vistes espectaculars… Voleu saber com segueix aquesta ruta? Podeu seguir-la  completament detallada a  Wikiloc.

Us animem a gaudir d’aquesta ruta del monestir de Montserrat fins a la Santa Cova on, segons la tradició, va ser trobada la imatge de la Mare de Déu de Montserrat tot recorrent el Rosari monumental i racons amb unes panoràmiques del Parc Natural de gran bellesa. Durant el camí podreu veure als que pugen amb l’Aeri. Segur que passareu un gran dia en família!

 
Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja has seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte, i no és necessària la teva autorització al respecte. A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.). Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que activant-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, adaptant-se al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos a la nostra pàgina web d’acord amb criteris com el contingut mostrat o la freqüència en què es mostren els anuncis. Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web, i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.
Perquè ho entenguis de forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens. Por tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustades exclusivament a tu. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

GUARDAR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a analitzar els nostres serveis. Si consents la seva instal·lació prem "Acceptar Cookies" o també pots configurar les teves preferències prement "Configurar Cookies". Més informació a la nostra "Política de Cookies".