Des de l’Aeri a la Santa Cova anar i tornar

Monestir de Montserrat

Des de l’Aeri a la Santa Cova anar i tornar

Avui més que mai gaudir de la natura i de la pau que ens hi ofereix s’ha convertit en una necessitat. Per això, des de l’Aeri volem compartir amb vosaltres rutes per gaudir de la muntanya màgica i del Parc Natural de Montserrat. Si voleu fer una ruta de dificultat baixa per desconnectar en família us suggerim la caminada des de l’Aeri a la Santa Cova anar i tornar. La Santa Cova de Montserrat és el lloc on es va trobar la imatge de la Mare de Déu de Montserrat el 880.

Com és la ruta des de l’Aeri a la Santa Cova?

▪Inici / final ruta: Estació Aeri de Montserrat
▪Dificultat tècnica: Baixa
▪Distància: 2.81 km
▪Temps: 45 minuts
▪Desnivell pujada / baixada: +120 m. / -120 m.
▪Circular:
▪Ruta senyalitzada:
▪Interès: Natura / Cultura/ Espiritualitat
▪Tipologia: Ruta a peu en família

Comencem la ruta pujant al Monestir amb l’Aeri de Montserrat, si veniu de Barcelona podeu arribar a l’estació de l’Aeri amb els Ferrocarrils de la Generalitat. Sortim del Monestir pel camí que ens duu a St Miquel. Ben aviat el camí s’enlaira i podrem veure un bosc preciós d’alzines. Ràpidament arribem al trencall que ens porta a la Santa Creu on podem gaudir d’unes vistes espectaculars… Voleu saber com segueix aquesta ruta? Podeu seguir-la  completament detallada a  Wikiloc.

Us animem a gaudir d’aquesta ruta del monestir de Montserrat fins a la Santa Cova on, segons la tradició, va ser trobada la imatge de la Mare de Déu de Montserrat tot recorrent el Rosari monumental i racons amb unes panoràmiques del Parc Natural de gran bellesa. Durant el camí podreu veure als que pugen amb l’Aeri. Segur que passareu un gran dia en família!