L’Aeri de Montserrat rep el certificat Safe Tourism com a lloc Covid free

L’Aeri de Montserrat rep el certificat Safe Tourism com a lloc Covid free

L’Aeri de Montserrat ha rebut el certificat amb el segell Safe Tourism, que atorga l’Instituto de Calidad Turística Española (ICTE), després de passar una rigorosa auditoria realitzada per Bureau Veritas. La distinció, promoguda per la Secretaria d’Estat de Turisme d’Espanya, reconeix el treball de l’Aeri en matèria de seguretat i higiene, i d’aquesta manera el posiciona entre el grup capdavanter d’empreses turístiques que han pres mesures especials per afrontar la situació provocada pel Covid-19.

Aquest reconeixement de l’ICTE coincideix amb l’anunci de la reobertura de la instal·lació, el proper divendres 30 d’abril, que després de l’aixecament del confinament comarcal de Catalunya tornarà a oferir servei cada divendres, dissabte i diumenge, de 9.30h a 19h –més endavant s’ampliarà a tots els dies de la setmana-.

Proposta d’activitat cultural combinada amb el bitllet de l’Aeri

Per tal de fer arribar l’experiència de pujar a Montserrat amb el telefèric a infants, joves i gent gran, l’Aeri ha preparat dues modalitats d’activitats que inclouen el bitllet d’anada i tornada i la visita comentada a l’Espai Audiovisual “Montserrat, portes endins” –que mostra la història i la vida de la comunitat benedictina, dins dels eixos que configuren el més significatiu de Montserrat: muntanya, monestir i Santuari- o al Museu -concretament a la col·lecció d’arqueologia de l’Orient Bíblic, a través de l’activitat “Les mòmies parlen”, en una visita comentada d’una hora, que permetrà conèixer la vida de l’Antic Egipte i aprendre a valorar el patrimoni arqueològic-.

Les activitats s’inicien a l’estació inferior de l’Aeri, on el guia acompanya al grup en el viatge de pujada tot contemplant i explicant al públic els valors naturals, paisatgístics de la muntanya i de l’entorn.

Cal recordar que l’Aeri ofereix la possibilitat de comprar els bitllets a través de la pàgina web (www.aeridemontserrat.com) i reservar també la franja horària de pujada i de baixada per tal d’evitar cues i complir amb els protocols de seguretat per la pandèmia.
Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja has seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte, i no és necessària la teva autorització al respecte. A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.). Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que activant-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, adaptant-se al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos a la nostra pàgina web d’acord amb criteris com el contingut mostrat o la freqüència en què es mostren els anuncis. Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web, i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.
Perquè ho entenguis de forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens. Por tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustades exclusivament a tu. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

GUARDAR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a analitzar els nostres serveis. Si consents la seva instal·lació prem "Acceptar Cookies" o també pots configurar les teves preferències prement "Configurar Cookies". Més informació a la nostra "Política de Cookies".