Torna la Vertical de Montserrat, amb el suport de l’Aeri

Torna la Vertical de Montserrat, amb el suport de l’Aeri

Dissabte 5 de juny, a les 9.00 h, tornarem a viure la Vertical de Montserrat! Si bé l’any passat la prova no va poder celebrar-se a causa de la pandèmia, aquest 2021 torna la cursa vertical més exigent de l’Estat. Una prova en què prop de 150 participants hauran de pujar els 2.180 esglaons que separen l’estació inferior del Funicular de la Santa Cova de Montserrat de l’estació superior del Funicular de Sant Joan dels FGC. Tot un repte.

Des de l’Aeri de Montserrat, com sempre, donarem el màxim suport a aquesta iniciativa solidària, creada per Bombers de la Generalitat de Catalunya, organitzada conjuntament amb l’Obra Social de Sant Joan de Déu i amb la col·laboració de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Creu Roja de Catalunya, el Patronat de la Muntanya de Montserrat i l’Abadia de Montserrat. Una festa de l’esport que té per finalitat recaptar fons que aniran destinats a finançar projectes de recerca en malalties infantils i programes socials d’atenció dels centres de Sant Joan de Déu.

AQUEST ANY SEREM SOLIDARIS SENSE PARTICIPAR

Malauradament però, aquesta vegada no podrem participar amb el nostre propi equip per culpa de les lesions. La nostra intenció era sumar-nos-hi, com en anteriors ocasions, amb la nostra samarreta. Per tornar a donar impuls a una gran iniciativa solidaria. Hi serem, però a un costat, donant el nostre suport i ànims a tots participants. Força a tots i amunt la solidaritat!!

Pots saber més sobre tot allò que envolta la vertical i l’edició d’aquest any a https://verticalmontserrat.org/.