“Aeri de Montserrat, 90 ANYS”, el primer llibre dedicat íntegrament a l’Aeri

“Aeri de Montserrat, 90 ANYS”, el primer llibre dedicat íntegrament a l’Aeri

Estem molt contents de presentar-vos el llibre“Aeri de Montserrat, 90 anys”, la primera obra dedicada íntegrament a explicar la història i particularitats d’aquest transport tan especial. Un llibre que trobareu a l’estació inferior de l’aeri i a les botigues de la muntanya de Montserrat.

L’obra, co-creada per en David Blasco, l’Hèctor García i l’Antoni Puigó, està editada per l’editorial Efadós i ens convida conèixer els primers 90 anys de l’Aeri. I ho fa través de 160 pàgines plenes de dades, històries i anècdotes, juntament amb un ampli recull de fotografies que treuen a la llum l’important treball de recerca dels seus autors.

UNA OBRA QUE CONMEMORA ELS 90 ANYS DE L’AERI

La publicació estava pensada per emmarcar-se dins les activitats del 90 aniversari de l’Aeri de Montserrat, i que
hem hagut de posposar a causa de la crisis sanitària del Covid-19. En tot cas, si voleu descobrir un munt de coses interessants sobre l’Aeri, us el recomanem fervorosament.