L’equip de l’Aeri puja al podi de la 5a Vertical de Montserrat

Vertical de Montserrat

L’equip de l’Aeri puja al podi de la 5a Vertical de Montserrat

Un any més, l’Aeri de Montserrat ha participat en la Vertical de Montserrat, la cursa solidària que organitzen Bombers de la Generalitat i l’Obra Social Sant Joan de Déu. Es tracta d’una prova que s’alinea perfectament amb la política de Responsabilitat Social de l’Aeri, per això, ens encanta sumar-nos-hi. 

En aquesta edició, a més, hem aconseguit que els nostres representants pugin al podi en dues de les categories. Per una banda, el Pep i el Pep Júnior, pare i fill, van ser els guanyadors en la categoria “Som un Equip”. Per l’altra, el nostre equip va assolir la tercera posició en la categoria “Som un Equip” mixt. Enhorabona companys i companyes!

L'Aeri a la Vertical de Montserrat

La Vertical de Montserrat, una cursa única al món

La Vertical Montserrat s’organitza des de l’any 2018. Es tracta d’una cursa vertical molt exigent, amb unes característiques que la fan única a tot el món. Amb 2.180 esglaons, 1 km i 388 metres de desnivell és la primera cursa vertical d’escales d’Espanya i se situa entre les més dures del circuit mundial

De sortida individual, els corredors que hi participen han de pujar per les escales de servei que hi ha al costat dels dos funiculars de Montserrat, des de l’estació inferior del funicular de la Santa Cova fins l’estació superior del funicular de Sant Joan. De fet, és una cursa tan exclusiva que, només es pot córrer durant la seva celebració i es limita el número de participants

La cursa té diferents modalitats. La categoria Open correspon als esportistes, majors de 18 anys, amb bon estat de salut..A la categoria Bombers hi participen professionals o voluntaris equipats amb l’equip d’intervenció: jaqueta i pantaló, botes, guants, casc F1 i equip de respiració autònom sense màscara. La categoria Inclusiva reuneix a persones amb discapacitat visual, intel·lectual o física. Finalment, la categoria Som Un Equip està dirigida a empreses, clubs esportius, associacions o persones individuals.

Una festa de la solidaritat, amb valors 

Equip Mixt Aeri a la Vertical de MontserratLa Vertical de Montserrat busca conscienciar sobre la necessitat de recollir fons per a recerca i projectes socials al voltant de la infància atesa a Sant Joan de Déu. Per això, destina tots els beneficis de les inscripcions, premis, aportacions i modalitats solidàries a la recerca de les malalties infantils i a la infància en risc. Alhora fomenta l’esport inclusiu de persones amb discapacitat i altres valors com la superació i el respecte per la muntanya. Tot això fa que sigui una proposta en sintonía amb la missió, visió i valors de l’Aeri. 

En l’edició 2023, l’Aeri de Montserrat va participar juntament amb el Parc Natural de Montserrat. Ambdues entitats van unir-se per fer front al repte, en una acció solidària conjunta. I l’experiència va ser molt positiva. 

Des d’aquí, volem felicitar als participants i a les persones que han fet possible una nova edició de la Vertical. Gràcies a tots i a totes. Ens veiem en la Vertical de l’any que ve. 
Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja has seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte, i no és necessària la teva autorització al respecte. A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.). Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que activant-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, adaptant-se al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos a la nostra pàgina web d’acord amb criteris com el contingut mostrat o la freqüència en què es mostren els anuncis. Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web, i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.
Perquè ho entenguis de forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens. Por tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustades exclusivament a tu. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

GUARDAR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a analitzar els nostres serveis. Si consents la seva instal·lació prem "Acceptar Cookies" o també pots configurar les teves preferències prement "Configurar Cookies". Més informació a la nostra "Política de Cookies".