L’Aeri aposta per la solidaritat

L’Aeri aposta per la solidaritat

A més de destinar la tercera part dels seus beneficis a l’acció social, durant el mes d’octubre, novembre i desembre, l’Aeri inverteix 23.000€ en  la iniciativa T’apropem Montserrat, que canalitza a través de Creu Roja, Càritas i la Fundació Escola Cristiana on més de 500 persones amb risc de vulnerabilitat podran gaudir d’un dia al Santuari.

 

L’Aeri de Montserrat, en una nova mostra de l’aposta per la responsabilitat social, fem possible que des d’octubre fins a finals d’any més de 500 persones pertanyents a col·lectius d’escoles, entitats, casals i associacions d’entorns amb risc de vulnerabilitat gaudeixin del Santuari de Santa Maria de Montserrat durant un dia. Gràcies al projecte T’apropem Montserrat, al qual hi hem destinat 23.000€, l’Aeri assumeix el cost de la logística per traslladar aquestes persones fins al Santuari, facilitar-los l’entrada al Museu i a l’Espai Audiovisual, i convidar-los a dinar. Aquesta acció la canalitza a través de la Creu Roja, de Càritas i de la Fundació Escola Cristiana.

L’Aeri de Montserrat considera que l’economia ha de tenir una finalitat social per tal de millorar la qualitat de vida de les persones que més ho necessiten. Per aquest motiu, destinem la tercera part dels beneficis a l’acció social. D’aquesta manera, a través de la compra de bitllets, els viatgers participen activament en la lluita contra l’emergència social, perquè canalitzen la seva solidaritat cap a les persones que més ho necessiten. Amb la iniciativa T’apropem Montserrat, per tant, l’Aeri aposta pel compromís de promoure l’activitat econòmica per l’impacte social. Igualment, a través d’aquest projecte pretenem transmetre els valors de Montserrat per mitjà de diferents activitats culturals que realitzen aquests col·lectius durant la seva visita.

A l’Aeri de Montserrat treballem cada dia per ser el principal eix d’accés al Monestir de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient i les persones. Durant el 2022 van passar per les nostres instal·lacions un total de 204.000 visitants. Més enllà de ser el telefèric més històric d’Espanya i patrimoni industrial de Catalunya, a l’Aeri mirem cap al futur amb una clara aposta per la responsabilitat social, integrada a la nostra raó de ser. Per aquest motiu, l’activitat empresarial contempla de manera indivisible les perspectives econòmica, social i ambiental per promoure l’acció conjunta de persones i organitzacions.
Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja has seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte, i no és necessària la teva autorització al respecte. A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.). Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que activant-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, adaptant-se al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos a la nostra pàgina web d’acord amb criteris com el contingut mostrat o la freqüència en què es mostren els anuncis. Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web, i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.
Perquè ho entenguis de forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens. Por tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustades exclusivament a tu. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

GUARDAR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a analitzar els nostres serveis. Si consents la seva instal·lació prem "Acceptar Cookies" o també pots configurar les teves preferències prement "Configurar Cookies". Més informació a la nostra "Política de Cookies".