Vertical Montserrat 2024; una cursa solidària, extrema en un entorn únic i privilegiat

Vertical Montserrat 2024; una cursa solidària, extrema en un entorn únic i privilegiat

La Vertical Montserrat és una iniciativa solidària dels Bombers de la Generalitat que s’emmarca dins del projecte solidari Bombers amb Causa en benefici dels projectes d’atenció a la infància en risc de Sant Joan de Déu.
Aquest projecte va néixer amb un doble objectiu: aconseguir fons per finançar programes de recerca en malalties infantils i d’atenció a infants en risc d’exclusió que es duen a terme als centres de Sant Joan de Déu, i fomentar la inclusió de les persones amb discapacitat.

Una cursa solidària amb sortida individual, on el corredor/a ha de pujar per les escales de servei que hi ha al costat dels dos funiculars de Montserrat. Un total de 2180 esglaons i un recorregut de gairebé 1 quilòmetre amb 388 metres de desnivell.
La Vertical Montserrat consta de cinc modalitats. L’Open, que està pensada per a esportistes majors de 18 anys; la de Bombers, que és per a professionals o voluntaris i els participants van equipats amb un equip d’intervenció i de respiració autònoma sense màscara; la Inclusiva, adreçada a persones amb discapacitat visual, intel·lectual o física, i la Som Un Equip. Aquesta última és dirigida a empreses, clubs esportius. En aquesta edició del 2024 s’ha incorporat la Infantil, en què poden participar nens i nenes d’entre 10 i 15 anys acompanyats d’un esportista adult.

Vertical-Montserrat-Bombers

Participació de l’Aeri

Un any més, i com a mostra de l’alineació amb la nostra política de Responsabilitat Social, l’Aeri de Montserrat ha participat en la Vertical de Montserrat i enguany, en la seva sisena edició hem aconseguit que els nostres representants pugin al podi en dues de les categories. Per una banda, el Pep i el Pep Júnior, pare i fill, van ser els guanyadors en la categoria “Som un Equip”. Per l’altra, en Pep Júnior va ser tercer en la categoria OPEN Masculina. Gràcies, equip!

Vertical-Montserrat-Aeri Vertical-Montserrat Vertical-Montserrat

I gràcies a tots els participants per la seva participació i a les persones que han fet possible una nova edició de la Vertical.

Si voleu saber més sobre aquesta iniciativa podeu consultar les seves webs:

 
Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja has seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte, i no és necessària la teva autorització al respecte. A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.). Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que activant-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, adaptant-se al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos a la nostra pàgina web d’acord amb criteris com el contingut mostrat o la freqüència en què es mostren els anuncis. Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web, i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.
Perquè ho entenguis de forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens. Por tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustades exclusivament a tu. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

GUARDAR

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a analitzar els nostres serveis. Si consents la seva instal·lació prem "Acceptar Cookies" o també pots configurar les teves preferències prement "Configurar Cookies". Més informació a la nostra "Política de Cookies".